Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yritys

Talouden Vartija aloitti taloushallintopalvelujen tarjoamisen maaliskuussa 2009. Alusta lähtien olemme tehneet työt hyvin ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä.

 

Liikeideanamme on tarjota pienyrittäjille edullisia tilitoimistopalveluja. Edullinen hintasomme perustuu yrityksen pienenä pidettyyn kulurakenteeseen, ei siihen että olisimme vanhoja ja väsyneitä joihin ei kukaan muuten luottaisi. Meille on ensiarvoisen tärkeää tarjota palvelut kohtuulliseen hintaan.
Meillä ei ole hienoa lasitornia kaupungin keskustassa, vaan vaatimaton toimistomme sijaitsee Lahdessa Myllypohjalla, josta käsin pystymme postin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä palvelemaan asiakkaita kaikkialta Suomesta.

 

Tuotteenamme on myydä asiakkaalle aina edullisin mahdollinen ratkaisu. Toimintamme tapahtuu aina kuitenkin voimassa olevien lakien mukaan, emmekä lähde tekemää huutokauppaa siitä kuka on kivoin kirjanpitäjä ja antaa helpoiten kuluja verotukseen. Vaikka pyrimmekin auttamaan asiakkaita verotuksessa, niin tässä firmassa kirjanpitäjä uskaltaa myös sanoa ettei perheen lomamatkaa saa verotukseen silläkin uhalla että asiakas poistuu ovet paukkuen.

Se ei meitä väsytä, mikä on jo tehty, vaan se mikä on vielä tekemättä!

Yrityksemme toimii Lahdessa, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Talouden Vartija
Myllypohjankatu 14
15300 LAHTI
0440456617

taloudenvartija(a)luukku.com