Sopimusehdot

   

Tilitoimistopalveluihin sovellettavat sopimusehdot löytyvät tästä. Sopimus tilitoimiston kanssa syntyy siten että asiakas tuo paperit kirjanpitäjälle ja niin tekemällä hyväksyy ehdot. Asiakkaan niin halutessa olemme aina myös valmiit tekemään kirjallisen sopimuksen asiakkaan kanssa, sillä se luo molemminpuolista luotettavuutta.

 

Ennakkomaksu sopimuksesta

Jos asiakas ei pysty toimittamaan kirjanpitoaineistoaan heti tilitoimistolle, vaadimme asiakkaalta kirjallisen sopimuksen sekä ennakkomaksun 100€+alv. Ennakkomaksu tullaan käyttämään asiakkaan tulevien kirjanpitomaksujen hyväksi, joten asiakkaalle ei koidu tällöin ylimääräisiä kuluja ennakkomaksusta normaalien kirjanpitokulujen lisäksi. Tällä tavoin varmistamme että asiakas on oikeasti tulossa asiakkaaksi.

Puhelimitse tai sähköpostitse emme tee mitään sopimuksia, vaan sopimus syntyy aina kirjallisesti tai tuomalla paperit tilitoimistoon.

 

Miksi tällainen sopimuskäytäntö?
Käyttämällä tällaista sopimuskäytäntöä saamme karsittua pois sellaiset yrittäjät jotka lupaavat tulla asiakkaiksi, mutta joista ei ikinä kuulu mitään. Tällaiset turhat puhujat vievät työaikaamme joka on poissa oikeiden asiakkaiden palvelemisesta sekä estävät ottamasta uusia asiakkaita, koska emme voi luvata pystyvämme palvelemaan kaikkia maailman yrityksiä.

Käyttämämme sopimusmalli on asiakkaidemme eduksi, koska tällöin pystymme keskittymään paremmin oikeisiin töihin.

Sopimuksen irtisanomisaika
Pyrimme sitouttamaan asiakkaat palvelulla ja kohtuullisella hinnoittelulla ennemmin kuin hankalilla sopimuksilla. Sopimuksissamme ei ole useita kuukausia kestäviä irtosanomisaikoja.